Visa kurser.se som: Mobil

Klassisk gitarr 9-15 år nyb/forts

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
10 timmar
2019-09-19 16:30
1 485 SEK

Kursbeskrivning

Akustisk gitarr är en ingång till många sorters musicerande! Det klassiska gitarrspelet ger dig en stabil teknisk grund. Du övar på att koordinera händerna för samtidigt melodi- och ackordspel, liksom notläsning. Undervisningen sker i en liten grupp med utrymme för indivuduell respons.

Om kursen
Det klassiska gitarrspelet ger dig en stabil teknisk grund för all typ av gitarrspel i framtiden. Du lär dig koordinera fingrarna i båda händer så att du kan spela ackord och melodi samtidigt. Du lär dig spela klassiska stycken där notläsning har en central roll.
Notläsning i sig är ett fantastiskt verktyg att ha med sig i bagaget om man är musikintresserad då den underlättar förståelsen och inlärningen av alla instrument. Man bör tänka på notskriften som musikspråkets internationella litteratur som har en vidsträckt värld att erbjuda.

Kursen är upplagd med undervisning i en liten grupp som träffas en gång i veckan. Det begränstade antalet deltagare ger utrymme för individuell respons så att var och en får utmaningar efter nivå och ambition.

Kursledare
Antonio Rodrigues är en mycket erfaren utbildad pedagog inom klassisk gitarr. Han är också verksam som gitarrist och kompositör.

Kursmaterial
Ledarens noter.
Medtag egen gitarr, nylonsträngad.

Bra att veta
Medtag egen nylonsträngad gitarr till varje kurstillfälle.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Betalningen kan delas upp i två eller tre delar utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för arrangemang med minst 9 kurstillfällen. Gäller ej enskild undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klassisk gitarr 9-15 år nyb/forts.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klassisk gitarr 9-15 år nyb/forts!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner