Inga recensioner än

Klassisk fransk bistro

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
4 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
8 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Det charmiga med fransk bistro är dess enkelhet, elegans och kärlek. I denna utbildning tar vi oss igenom hur man med simpla metoder kan få klassiska råvaror att bli en fröjd samt hur du kan omvandla nästa bjudning till en upplevelse för gästerna.

Om workshopen
Att lära sig grunder i fransk bistro är det essentiella för en god måltidsupplevelse. Under kursen går vi igenom hur du på bästa sätt tillagar fonder att laga såser på. Vi tillreder musslor, kött, fisk, puréer, örtoljor och tillbehör. Avrundningen sker med en kurs på hur du ska tänka vid uppläggning.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Leon Ayman Hanna har en gedigen bakgrund inom gastronomi. Han har drivit två av Sveriges bästa delikatessavdelningar, är utbildad inom professionell matlagning samt matkemi och frilansar som holistisk matkreatör på yogaretreats och har drivit sin egna livsmedelsproduktion.

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften. Inga ytterligare kostnader tillkommer. Receptet för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Ange eventuell matintolerans och/eller allergi i samband med din anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 oktober, 2023

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Klassisk fransk bistro och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights