Visa kurser.se som: Mobil

Keramikkurs i sommar

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Tomelilla
24 timmar
1 650 SEK

Kursbeskrivning

Under tre dagar får du helt gå upp i skapandet i lera!

Alla är välkomna, erfarna som nybörjare. Det finns många olika sätt att skapa i lera; dreja, kavla, bygga, tumma, skulptera och nu får du tid att testa och hitta din favoritteknik. Jag finns på plats för att lära ut grunderna om du är nybörjare eller inspirera dig som är erfaren. 

Det finns stora ytor för att kunna bygga och kavla och fyra drejskivor. 

Ta med egen lunch, kylskåp finns. Kaffe/te och kaka ingår i priset.

Upplägg
Kursen pågår i tre dagar på samma tider varje dag. Ytterligare ett tillfälle för glasering tillkommer och planeras tillsammans.

Förkunskaper
Kursen passar alla, nybörjare och erfarna.

Kursledare
Wiveka Norvell har arbetat med keramik under flera års tid i sin verkstad både med eget skapande och som kursledare. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Vi arbetar med stengodslera kompletterat med ett urval av engober och glasyrer.
Kostnad för lera och glasyrer tillkommer med 65 kr/kg och betalas till kursledaren efter sista kurstillfället.

Bra att veta
Bär oömma kläder och skor.

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Keramikkurs i sommar.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Keramikkurs i sommar!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner