Kamratcirkel i släktforskning

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
32 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
32 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gå med i vår kamratcirkel för erfarna släktforskare och få möjligheten att utbyta erfarenheter med likasinnade. Här finner du stöd och nya perspektiv för att fortsätta din forskning. Tillsammans arbetar vi metodiskt med att lösa släktens gåtor och fördjupa vår förståelse av vårt förflutna. Välkommen till en gemenskap d

Upptäck dina rötter på djupet och knyt starkare band till ditt förflutna med vår kamratcirkel för erfarna släktforskare. Har du redan kommit igång med din släktforskning och söker likasinnade som bollplank och en anledning att fortsätta din resa? Då är vår kamratcirkel den perfekta platsen för dig. Här delar vi kunskap, erfarenheter och resurser i en stödjande och inspirerande miljö. Tillsammans utforskar vi komplexa historiska dokument, utvecklar avancerade forskningsstrategier och hjälper varandra att lösa de mest envisa mysterierna från det förflutna. Anslut dig till vår gemenskap och gör släktforskningen till en ännu mer spännande och givande resa. Välkommen till en värld där historia blir personlig och varje upptäckt är ett steg närmare att förstå dina anor.

Kursledaren

Sven Hermansson.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.

Rabatt på böcker

Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. [https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/](https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/)

Om folkbildning

En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 september, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kamratcirkel i släktforskning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights