Visa kurser.se som: Mobil

iWorks grundkurs - distanskurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
30 timmar
2019-09-30
2 395 SEK

Kursbeskrivning

Alla Mac-användare har gratis tillgång till iWorks, Apples egna office-program. Kursen passar dig som är helt ny på Mac och office-sviter eller dig som har använt Microsoft Office och nu vill lära dig Apples system.

iWorks består av ordbehandlaren Pages, presentationsprogrammet Keynote samt kalkylprogrammet Numbers. I denna kurs lär vi oss skapar snygga dokument, tabeller, innehållsförteckningar samt mallar i Pages. Vi skapar moderna, interaktiva spännande presentationer i Keynote samt lägger upp diagram, kalkyler, budgetar mm i Numbers. Kursen går igenom hur man flyttar information och data mellan de olika programmen. Vi tittar även på hur man kan använda iCloud och iPad/iPhone för att alltid kunna nå och redigera sina dokument, var man än är.

Förkunskaper
Kursen passar för er som är helt ny på Mac och office-sviter eller er som har använt Microsoft Office och nu vill lära sig Apples system. Datorvana krävs.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om iWorks grundkurs - distanskurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera iWorks grundkurs - distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner