Visa kurser.se som: Mobil

Italian cooking in italian - italiensk matlagning på italienska

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
9 timmar
2022-11-06 11:00
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Pasta, risottot, olivolja, örter. och det underbara språket. Välkommen till Italien.

Om kursen
I norra Italien äts det ofta risotto, smör och en något mildare kryddning. I södra Italien är olivolja, tomater, ansjovis och peperoncino viktiga ingredienser i köket. Pasta är såklart en självklarhet när man tänker på italiensk mat. I denna kurs kommer du få lära dig om att välja rätt råvaror och tillaga olika italienska rätter med finess. Du kommer att gå igenom det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på köks ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer kring mat.

För vem
Alla med intresse för mat och språk. Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften. Inga ytterligare kostnader tillkommer. Receptet för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
- Kursen är på engelska och italienska
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Ange eventuell matintolerans och/eller allergi i samband med din anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Italian cooking in italian - italiensk matlagning på italienska.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italian cooking in italian - italiensk matlagning på italienska!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner