iPhone & iPad fortsättning

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
9 timmar
2023-03-02 10:00
695 SEK

Kursbeskrivning

Här går vi vidare med fler smarta tips och funktioner. Denna kurs är en fortsättning på vår grundkurs för dig som har fått en iPhone eller en iPad i din hand. Ni som deltagare har här stora möjligheter att påverka innehållet så se till att komma med många önskemål.

På fortsättningskursen skräddarsyr vi innehållet efter deltagarnas behov och önskemål.

För vem?
Kursen vänder sig till dig som gått vår grundkurs eller har likvärdiga förkunskaper och vill lära dig mer om din iPad eller iPhone.
I nybörjarkursen gick vi igenom följande:

  • Skånetrafikens app
  • Ta bilder och vidarebefordrar bilder i t.ex. e-mail
  • Skapa och hantera kontakter i telefonbok
  • E-ekonomi
  • Karta och GPS
  • Skapa bokmärken från internet till hemskärmen
  • Organisera program på hemskärmen

Vi repeterar och tar allting ett steg längre.

För vem?
Kursen vänder sig till dig som har lite förkunskaper på några områden men behöver fördjupa och trygga sitt användande mer.

Material
Glöm inte att ta med dig din iPhone eller iPad då det är era egna mobiler/surfplattor vi använder under kursen.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av iPhone & iPad fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera iPhone & iPad fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner