Visa kurser.se som: Mobil

Inversions - upp och nedvända positioner

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
2 timmar
2021-11-13 12:00
350 SEK

Kursbeskrivning

En workshop som vänder dig upp och ner. Med positioner där du har huvudet lägre än hjärtat tränar vi styrka, balans, ödmjukhet och självförtroende. Fantastiskt kul och lekfullt och ger dig dessutom nya perspektiv!

Om workshopen
Inversions är positioner där du har huvudet lägre än hjärtat, som exempelvis plogen, huvudstående, skulderstående, nedåtgående hund, halvmånen, handstående, skorpionen m.fl. Fördelen med inversions är att när du vänder blodflödet, ökar cirkulationen som i sin tur skapar utrensning då lymfan lättare kan röra sig genom kroppen. Eftersom blodtillströmning till huvudet ökar är det både energigivande och avslappnande.

För vem
För alla, ingen erfarenhet krävs. Passar alla nivåer, anpassas efter dina förutsättningar.

Kursledaren
Rebecka Magnusson, certifierad yogalärare, godkänd av yogaalliansen, 500RYT. Rebecka har gått yogautbildning i Stockholm och i Rishikesh - Indien (yogans mecka) Hon har undervisat sedan 2007 på olika orter i Skåne och Blekinge. Yogan är inspirerade och Rebecka vill gärna förmedla dess effekter som ett verktyg att ta med sig livet. Rebecka anordnar också hälsodagar, yogaresor och jobbar med ayurveda, massage och friskvård. Läs gärna mer på hemsidan www.livochlotus.se.

Bra att veta
Mjuka lediga kläder rekommenderas.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inversions - upp och nedvända positioner.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inversions - upp och nedvända positioner!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner