Visa kurser.se som: Mobil

Inredning för ditt välmående, grund

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
12 timmar
2021-08-25 13:00
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Trivs du med hur du har inrett ditt hem? Hittar du din favorittröja på morgonen? Hur ska man tänka när man väljer belysning och färg till sitt hem?

Använd webbläsare Google Chrome.

Om kursen

Med en professionell inredare. Innehållet anpassas för distansstudier. Få helheten till att kunna inreda ditt hem efter dina behov och önskemål. Detta är kursen för dig som vill få tips och råd om hur du med egna medel kan skapa ditt trivsamma drömhem!

Tips & råd
Färg & form
Möbelplacering
Belysning
Feng shui

Så här går det till

Kursen kan helt eller delvis komma att erbjudas på distans.

I samband med kursstart får du dina inloggningsuppgifter till plattformen. Du kommer att kunna logga in från och med den dag som kursen startar. God datorvana, headset och tillgång till webkamera är nödvändigt.

Vid tekniska problem vänd dig till : Jannis Gauci ; Joanna Svärd

För vem?

Inga förkunskaper krävs, endast ett stor intresse för färg, form och inredning.

Ledare

Mia Dahlbom är inredare & butikskommunikatör från egna företaget iaFORM. Mia är utbildad inredare och butikskommunikatör från Linnéuniversitetet i Växjö och har jobbat på IKEA i många år. Hon har byggt upp flera IKEA-varuhus och varit med i otaliga projekt från början till slut, där hon valt att hålla i såväl penna som skruvdragare. Mia har också jobbat i flera butiker inne i Kristianstad samt studerat på Konstskolan i Kristianstad och på Campus Gotland.

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Material

Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.
Materiallista kommer med kallelsen/Ledaren informerar vid första kurstillfället.

Bra att veta

Kursdag för att ses online bestäms tillsammans i gruppen och är här endast ett exempel på dag.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv strtdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inredning för ditt välmående, grund.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inredning för ditt välmående, grund!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner