Hathayoga med Torah Christina 60+

Längd
20 timmar
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
16 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga är så mycket mer än bara fysiska övningar, mycket handlar om att skapa mental harmoni och balans genom att hitta fokus och bli tryggare i sig själv.

I takt med att vi blir äldre är det viktigt att upprätthålla vår rörlighet, styrka och balans för att undvika fall och skador. Dessa tre delar är något vi jobbar med i yogan.

Genom att ha med sig andningen i mjuka streckövningar, kan kropp, själ och sinne balanseras genom behaglig avslappning. Du tränar olika yogaövningar genom stående, sittande och liggande positioner och varje pass avslutas med en guidad avslappnings-meditation.

FÖR VEM?
Övningarna anpassas individuellt efter var och ens förmåga.
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
Torah Christina Beijbom har 30 års erfarenhet av yoga, dans och rörelse och meditation och har studerat i Frankrike och Indien.

BRA ATT VETA
Mjuka kläder, mjuka skor med sula som inte glider eller barfota. 
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom epassi. Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura         
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 september, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Hathayoga med Torah Christina 60+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights