Visa kurser.se som: Mobil

Hathayoga - Billinge

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Billinge
20 timmar
2020-02-12 19:35
1 295 SEK

Kursbeskrivning

Yoga är en aktivitet för hela människan, den balanserar energin i kroppen och i huvudet samt ger en djup känsla av läkande, avslappning och ett tillstånd av mindfulness. HathaYoga är den vanligaste formen av traditionell yoga. Den här klassen är en lätt fortsättning från grundkursen men alla är välkomna ändå.

Vi övar yogans fysiska positioner, samt andningtekniker och djup avslappning för att lösa upp spänningar och motverka stress.
Du får på så vis en ökad känsla av välbefinnande och ett lugn i kropp och själ.
Hathayogan är mjuk, lugn, meditativ och väldigt avstressande.

FÖR VEM?
Kursen är öppen för alla oavsett ålder. Både nybörjare och lätt fortsättning är välkomna

KURSLEDARE
Andrew Julian, har undervisat i Hathayoga och Ashtangayoga sedan 2004 i Singapore och i Sverige.
Han är även Mediyoga och Mindfulness instruktör.
Andrew lärde sig yoga ursprungligen från sin Hinduistiska tradition, särskilt från Bhagavad Gita. I USA utövade han yoga för västerländska yogalärare samtidigt som han studerade yogafilosofi på Harvard University.

KURSMATERIAL
Ta med egen yogamatta och filt. (Tjockare mattor kommer finnas på plats)

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat/skickat in kopia på studentkort etc betalar du in det rabatterade beloppet efter vår bekräftelse.
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus

Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hathayoga - Billinge.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hathayoga - Billinge!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner