Golden Girls 55+ Mjuk Hathayoga/Yin Yoga

Medborgarskolan Syd, i Staffanstorp
Längd
20 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga passar alla! Du behöver inte ha tränat något tidigare utan bara känna dig nyfiken på att testa yoga. Yoga skapar balans och närvaro och öppnar upp förmågan att njuta helt och fullt i livet!

Mjuk Hathayoga, dvs långsamt tempo med mjuka lekfulla asanas (positioner). Traditionell yoga med behagliga sittande, liggande och stående positioner där andningen följer med. Vi tar ett litet inslag av Yin Yoga då vi sitter el ligger i positioner upp till 5 min.

Yinyoga - är en av de lugnaste former av yoga - att komplement till de mer dynamiska yogastilarna som främst utövas i väst.
Yin formen av yoga är baserad på att hålla ett fåtal olika sittande, liggande positioner passivt under en längre period - sträcker ut bindväven runt ben leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas.

FÖR VEM?
Alla är Välkomna!
Inga förkunskaper behövs, övningarna anpassas individuellt efter din egen förmåga.

KURSLEDARE
Hilary Farnell, har under 13 år praktiserat och utvecklat sina kunskaper i flera olika Yogastilar genom Workshops och retreats både i Sverige, USA och Indien. De senaste 5 åren har Hilary undervisat kvinnor 55+ i mjuk Hatayoga samt Yinyoga och Yin-Restorative. 

BRA ATT VETA
Ta med Yogamatta, filt och kudde om du har.

Golden Girl = kvinna 55+
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom Epassi.
Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura 
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 augusti, 2024

  • Kurs
  • Staffanstorp

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Golden Girls 55+ Mjuk Hathayoga/Yin Yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights