Golden Girls 55+ Mjuk Hathayoga/Yin Yoga

Medborgarskolan Syd, i Staffanstorp
Längd
20 timmar
Pris
995 SEK
Längd
20 timmar
Pris
995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga passar alla! Du behöver inte ha tränat något tidigare utan bara känna dig nyfiken på att testa yoga. Yoga skapar balans och närvaro och öppnar upp förmågan att njuta helt och fullt i livet!

Mjuk Hathayoga, dvs långsamt tempo med mjuka lekfulla asanas (positioner). Traditionell yoga med behagliga sittande, liggande och stående positioner där andningen följer med. Vi tar ett litet inslag av Yin Yoga då vi sitter el ligger i positioner upp till 5 min.

Yinyoga - är en av de lugnaste former av yoga - att komplement till de mer dynamiska yogastilarna som främst utövas i väst.
Yin formen av yoga är baserad på att hålla ett fåtal olika sittande, liggande positioner passivt under en längre period - sträcker ut bindväven runt ben leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas.

FÖR VEM?
Alla är Välkomna!
Inga förkunskaper behövs, övningarna anpassas individuellt efter din egen förmåga.

KURSLEDARE
Hilary Farnell, har under 13 år praktiserat och utvecklat sina kunskaper i flera olika Yogastilar genom Workshops och retreats både i Sverige, USA och Indien. De senaste 5 åren har Hilary undervisat kvinnor 55+ i mjuk Hatayoga samt Yinyoga och Yin-Restorative. 

BRA ATT VETA
Ta med Yogamatta, filt och kudde om du har.

Golden Girl = kvinna 55+
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Golden Girls 55+ Mjuk Hathayoga/Yin Yoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights