Gitarr - löpande start 8 x 25 min vt 2024

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Längd
4 timmar
Pris
1 995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig spela gitarr! Alla elever är välkomna från 7 till 100 år!

Om kursen
Lektionerna är upplagda så att man lär sig viktiga grunder ordentligt för att kunna spela lättare sedan. Att lära sig spela roliga låtar (och gärna sjunga till så klart) hänger ihop med olika övningar för att bli säkrare på handen, eller rättare sagt händerna.

Vi lär oss hur viktigt det är att sitta rätt, att man kan ha långa naglar på ena handen men inte den andra och annat kanske lite oväntat bra för att snabbt kunna bli skicklig på att spela olika ackord, sätt att kompa och få kläm på olika stilar.

Genom att öva hemma blir varje tillfälle roligare än det andra när du märker hur du har utvecklats på en enda vecka!

För vem
Inga förkunskaper krävs. Lektionerna skräddarsys till din nivå.

Kursledaren
Philip Schrevelius.

Bra att veta
Kursen består av 8 tillfällen á 25 minuter. Enskild undervisning med löpande startdatum. Ledaren tar kontakt och bestämmer dag och tid.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr - löpande start 8 x 25 min vt 2024 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights