Visa kurser.se som: Mobil

Gitarr - löpande start

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
8 timmar
4 000 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig spela gitarr och känna glädjen med gitarrspelande. Vid enskild undervisning anpassas kursen efter din nivå och förkunskap och du får möjlighet att utvecklas i din egen takt!

Om kursen
Lektionerna är upplagda så att man lär sig viktiga grunder ordentligt för att kunna spela lättare sedan. Att lära sig spela roliga låtar (och gärna sjunga till så klart) hänger ihop med olika övningar för att bli säkrare på handen, eller rättare sagt händerna.

Vi lär oss hur viktigt det är att sitta rätt, att man kan ha långa naglar på ena handen men inte den andra och annat kanske lite oväntat bra för att snabbt kunna bli skicklig på att spela olika ackord, sätt att kompa och få kläm på olika stilar.

Genom att öva hemma blir varje tillfälle roligare än det andra när du märker hur du har utvecklats på en enda vecka!

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Filip Thomasson har spelat gitarr sedan han var 10 år gammal och musiken har alltid varit hans största intresse. Filip spelade i band i högstadiet och på gymnasiet läste han estetisk program med inriktning på musik. Programmet innefattade estetisk kommunikation, musikproduktion, gitarr, sång, kör och ensemble med mera. 

Som arbetsledare är Filip tydlig med instruktioner, positiv och förstående. Han är tålmodig och vill alltid att eleven ska utvecklas och tycka det är kul att spela gitarr. Att ha ett tydligt schema och en klar repertoar är viktigt som elev för att kunna utvecklas så mycket som möjligt. Hans mål är att så många som möjligt ska kunna lära sig att spela gitarr och att de ska tycka att det är roligt och givande. 

Bra att veta
Tag med din egna akustiska gitarr! Kursen består av 8 tillfällen á 45 minuter eller liknande upplägg som ni kommer överens tillsammans med kursledaren. Enskild undervisning med löpande startdatum. Ledaren tar kontakt och bestämmer dag och tid.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarr - löpande start.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr - löpande start!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner