Gitarr 9-12 år nybörjare

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Helsingborg
12 timmar
2023-09-05 17:00
1 745 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Gitarr är ett av de mest populära instrumenten - utveckla ditt gitarrspel hos oss! Vi lär oss spela akustisk gitarr i liten grupp, du tar med ditt eget instrument på lektionerna. Vi provar komp, fingerspel m.m. i olika musikstilar. Vi lär oss också läsa gitarrnoter och att stämma.

Ta med din egen gitarr och öva upp ditt gitarrspel i de vanligaste ackorden och stilarna. Oavsett vad du vill med ditt gitarrspel så är grunderna desamma. Rock, klassisk, jazz, blues, visor och schlager bygger alla på samma fundament. Vi lär oss ackord- och melodispel samt tabulatur. Du lär dig så småningom också ackompanjera inom olika stilar.
Undervisningen sker i liten grupp där det också ges utrymme för utmaningar på individuell nivå. Medtag eget instrument och gärna notställ.
Kursen kan förlängas om tillräckligt många deltagare är intresserade. Fråga din ledare för mer information om möjligheterna.

För vem
Inga förkunskaper krävs. Du behöver ha en gitarr att ta med och att öva på mellan lektionstillfällena.

Kursmaterial
Ledarens eget material

Kursledare
David Lengui. David är gitarrist och arbetar bland annat som musiklärare i grundskolan. Han har erfarenhet av att lära ut gitarrspel i alla åldrar och gör även arrangemang för ensemble.
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Medtag egen gitarr.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).

Obs att startdatum i bokningsbekräftelsen är preliminärt - invänta alltid kallelse!

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt. Gäller endast fullängdskurser (minst 9 tillfällen) och ej enskild undervisning. Erbjudande går ej att kombinera med andra rabatter.

Bokrabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarr 9-12 år nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr 9-12 år nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner