Inga recensioner än

Frågestund: Jag är tid jag är rum - Funkisfamiljerna

Medborgarskolan Syd, i Distans / Online
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig mer eller ställ en fråga om Kollaborativets scenkonstföreställning Jag är tid jag är rum.

I samarbete med scenkonstgruppen Kollaborativet bjuder vi in till en frågestund för dig som vill veta mer om Jag är tid jag är rum. Passa på att ställa en fråga och ta del av information om föreställningen innan du bestämmer dig för att köpa en biljett. Det är också en chans för dig som är intresserad av inkluderande scenkonst och vill veta mer om Kollaborativets arbetssätt. Frågestunden hålls online. Deltagarna kan ställa frågor direkt till Kollaborativet eller använda sig av chatten. 

Datum: 13/10  
Tid: 18-19  
Plats: online, anmäl dig för att få länken till din mejl  
 
Föreställningen kostar 65 kronor och spelas under höstlovet: 
Köp din biljett här

Om Föreställningen  
Jag är tid, jag är rum – En sinnlig upptäcktsresa, har arbetats fram utifrån en nära samarbetsprocess med barn och pedagoger på Korrebäckens specialförskola i Malmö hösten 2019. Uttrycket är taktilt, visuellt och auditivt, helt utan ord. För barn och vuxna i alla åldrar, med varierande språk och med olika förmågor.  

Läs mer här

Om Föreningen Funkisfamiljerna
Den här aktiviteten genomförs i samarbete med Föreningen Funkisfamiljerna. Är du förälder eller anhörig till ett barn/ungdom med funktionsnedsättning? Då kan ni ansöka om medlemskap i föreningen, helt gratis. Som föreningsmedlem får du information om alla aktiviteter som genomförs och möjlighet att komma med egna förslag.

Ansök om medlemskap här

Läs mer om föreningen här

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Frågestund: Jag är tid jag är rum - Funkisfamiljerna och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights