Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Fotoklubben Ögonblicket

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
40 timmar
0 SEK

Kursbeskrivning

Vill du gå med i fotoklubben så anmäl dig via Medborgarskolans hemsida, men kontakta även Emelie Knast via Facebook så lägger hon till dig i Facebookgruppen och chatten. Via den gruppen och chatten får man reda på var vi träffas från månad till månad, allt beror på väder och årstid.

Detta är en klubb för dig som är intresserad av fotografering och vill umgås med likasinnade personer, men som även vill hålla din fotografering vid liv eller för dig som bara vill få tummarna loss att börja fotografera igen.

Har du endast gått en grundfotokurs eller har du fotat ett tag? Vill du få nya fotokompisar och följa med ut på fotoäventyr? Oavsett din erfarenhet och kunskap så är du välkommen till oss. Vi träffas sista måndagen i varje månad kl 18:30 till cirka 21:00 och vi håller till i/runt Ystad.

Det kostar 200kr/år att vara med i klubben och det är valfritt om man vill medverka vid varje tillfälle.
Denna summan kan swishas till vår kassör, mer info om detta får man på plats vid någon av träffarna.

Under träffarna kommer vi snacka foto, fika, ge feedback på bilder vi tagit, osv. Inför varje månad finns det ett tema som styrelsen bestämmer 6 månader framåt, detta innebär att man tar ett foto som läggs i ett album i vår Facebookgrupp till nästkommande tillfälle som vi träffas. Det är inget krav att vara med på temafotograferingen om man inte vill.
Vid varje tillfälle är vi på olika platser, ute och fotar någonstans eller så samlas vi på Medborgarskolan i Ystad om det skulle vara för dåligt väder.
Vi håller kontakten via Facebook och Dropbox mellan träffarna.

Mellan tillfällena finns chans att samla ihop ett gäng och ge sig ut och fotografera, tanken med denna klubben är att man träffar andra personer med samma intresse och att det finns olika kunskapsnivåer i gruppen så man får inspiration och kan dra nytta av varandra och dess kunskaper.

Det går att anmäla sig och hoppa in i klubben när som helst på året.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotoklubben Ögonblicket.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotoklubben Ögonblicket!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner