Fotografering fortsättning

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
15 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
31 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
31 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vi tar fotograferandet ett steg vidare och fördjupar oss i bland annat natur/landskaps- och porträttfotografering. Vi lär oss hur vi med hjälp av befintligt ljus, teknik och komposition kan lyfta fram motivet. Denna kurs fokuserar än mer på vad ni deltagare vill lära er.

I denna fortsättningskursen bygger vi vidare på de kunskaper som vi lärde oss i grundkursen. Vi kommer att fokusera mycket på den visuella kommunikationen som fotografering är och även testa på olika fotostilar.

Vi skräddarsyr även innehållet lite mer efter deltagarnas behov och önskemål. Så ladda upp med frågor och funderingar.

Material
Glöm inte att ta med dig din kamera. Kamerans instruktionsbok är också ett värdefullt stöd under kursen.

För vem?
Du har en systemkamera och kunskaper motsvarande Fotografering grundkurs, ex. bländare, slutare, ISO, vitbalans, ljus och exponering.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

31 oktober, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Fotografering fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights