Föredrag om Transcendental Meditation

Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Aktivera din egen inre läkande kraft!

Vår kropp har en mycket större förmåga att läka sig själv än vi kan tro. Transcendering främjar kroppens inneboende läkande förmåga och skapar balans i kropp och själ. Lyckligtvis är transcendering lättare än man tidigare trott. De positiva effekterna av Transcendental Meditation bekräftas i vetenskapliga studier.

Alla kan lära sig och det är skönt, naturligt och effektivt. Många tror att meditation innebär någon form av kontroll av sinnet, eller koncentration, att man ska tvinga sinnet att vara stilla genom att koncentrera sig på något – på andningen, ett ljud.  När man mediterar med transcendental Meditation (TM) koncentrerar man sig inte. Det är både lätt och behaglig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 oktober, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Föredrag om Transcendental Meditation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights