Visa kurser.se som: Mobil

Fixa dina tampar inför säsongen

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
10 timmar
2020-02-08 10:00
500 SEK

Kursbeskrivning

En helg med rep för hela slanten. Lär dig tagla, splitsa och sätta i kås. Ta med dina tampar så ser vi över dem inför säsongen. Har du köpt nya o vill göra dem fina - ta med dem med.

Innehåll
Karin lär dig grunderna för att fixa till dina tampar inför säsongen. Ni ses både lördag o söndag så att allt hinner bli klart. Kanske hinner ni med att lära er någon fin knop dessutom.

Förkunskaper
Inga behövs, bara ett intresse.

Kursmaterial
Ni tar med er de tampar ni behöver hjälp med. Karin har taglingsgarn mm som ni kan köpa bitar av på plats. En del verktyg finns att låna också.

Kursledare
Karin Meddings är ledare inom navigatation, sjöscout sen barnsben och hennes nördfaktor är knopar. Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Ingen rabatt vid denna kurs.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fixa dina tampar inför säsongen.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fixa dina tampar inför säsongen!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner