Exotic poledance

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
10 timmar
2023-02-12 16:30
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Här har vi kul samtidigt som vi blir starka, flexibla och uthålliga. Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling.

Om kursen
Exotisk poledance är en typ av poledance där du kombinerar sensualitet, golvarbete och flow. Den fokuserar mer på dans och övergångar från ett moment till ett annat genom att lära sig en rutin på en vald låt. Släpploss dansaren inom dig och väck dina sensuella krafter.

För vem
För alla, ingen erfarenhet krävs.

Kursledaren
Sarah Chauvel kommer från Frankrike och upptäckte poledance i Vancuver, Canada 2017. Sedan dess har det varit hennes stora passion. Sarah är engagerad och kommer se till att du får en fantastisk upplevelse i poledancerummet.

Bra att veta
Workshopen är på engelska. Shorts och höga strumpor som når till knäna rekommenderas. Ta med dina högklackade skor om du vill.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Exotic poledance och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Industrigatan 41
29136 KRISTIANSTAD

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Exotic poledance!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner