Visa kurser.se som: Mobil

Excel grundkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Kristianstad
9 timmar
2021-09-08 15:45
945 SEK

Kursbeskrivning

Vi lär oss grunderna i Excel som är Windows stora kalkylprogram. Med Excel kan du kalkylera och hålla ordning på olika register. Ett roligt program.

Här kommer du lära dig saker som du trodde var för komplicerade och förbi den egna gränsen. Lär dig bemästra detta användbara program. Excel är användbart både hemma och på arbetet. Efter denna kursen kan du använda programmets grundläggande funktioner. Du kan skapa, redigera och formatera ett kalkylark. Du kan lägga till enklare funktioner och formler, skapa och redigera diagram och tabeller.

1. Skriva in material samt gör enklare formler.
2. Skapa diagram.
3. Arbeta med tabeller.

Material
Se till att du köpt kursboken inför starten. Det är Excel 2016 Grunder från Docendos förlag. ISBN: 978-91-7531-078-7.
Kostnaden för kursmaterial ingår inte i kursavgiften.

Programvaror
Microsoft Excel 2010, 2013 eller 2016.

För vem?
Grundläggande datavana.

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Excel grundkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Excel grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner