Visa kurser.se som: Mobil

DanceKidz 4-6 år - Limhamn

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
10 timmar
2019-10-01 16:25
795 SEK

Kursbeskrivning

Barndans är rörelseglädje! På dancekidz testar barnen under lekfulla former några olika sorters dansstilar till olika sorters musik. Med rörelseglädjen som drivkraft övar vi upp fantasin, inlevelsen i musiken och stärker självkänslan. I dansen övar barnen också upp motorik, kroppsuppfattning och det sociala samspelet.

På denna kurs får barnen på ett lekfullt och roligt sätt testa på att dansa.

INNEHÅLL OCH MÅL
Barnen tränas på ett pedagogiskt sätt utan anhörig med. Vi kommer att inspireras av olika stilar, där vi leker med både olika tempon och rytmer.

FÖRKUNSKAPER
Barnen kan gå den här kursen både om de är nybörjare och om de har varit med tidigare. Fokus ligger på att ha kul.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Mjuka oömma kläder, en mockasin, sockiplast eller mjuk sko är bra klädsel.

Invänta alltid din kallelse till kursen! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader. Undervisningen sker utan förälder. Förälder är välkommen på del av första samt sista lektion. Obs begränsat med omklädningsmöjligheter, ingen dusch, kom gärna ombytt.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om DanceKidz 4-6 år - Limhamn.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera DanceKidz 4-6 år - Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner