Visa kurser.se som: Mobil

Bokföring 2 fortsättning med Visma

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
18 timmar
2020-03-23 19:15
2 795 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig Visma och ta bokföringen in i datorn. Detta är en fortsättning på vår grundkurs i bokföring där du nu blir än säkrare på den löpande bokföring, momsredovisning, skatter, arbetsgivaravgifter och annat i företagets eller föreningens ekonomi.

Innehåll & mål
Löpande bokföring och redovisning av moms, skatt, arbetgivaravgift mm. Passar såväl privatperson som dig med eget företag och även den som behöver grundläggande bokföringskunskaper på sitt arbete.
Bokföringens grunder med datorstöd
En praktiskt inriktad kurs där du lär dig kontera och föra dagbok. Du lär dig vad och hur du ska bokföra, vad lagen säger om bokföring. Du lär dig hantera moms, skapa verifikationslistor ta ut rapporter som huvudbok, balans- och resultatrapport.

Förkunskaper
Grundkurs i bokföring krävs eller motsvarande erfarenhet. Kursen är andra delen av våra bokföirngskurser. Del ett är Bokföring grundkurs och del tre är Visma Administration och bokföring.

Kursledare
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Vi använder oss av Bokföring från början Faktabok av Rolf Johansson, Claes Ridderström och Caroline Östgren.
ISBN: 9789147099030 Vänligen se till att ha inhandlat boken till första kurstillfället.

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO1 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bokföring 2 fortsättning med Visma.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokföring 2 fortsättning med Visma!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner