Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Bli en vass talare! - Presentationsteknik del 2

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
20 timmar
2020-10-15 17:30
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Vid eventuell fortsatt framfart av Coronaviruset under hösten 2020 kommer denna kurs att ges på distans.

Om kursen
En fortsättning på kursen "Bli en vass talare del 1". Kursen lämpar sig även för dig som vill finslipa dina färdigheter och framförallt använda dig av storytelling när du föreläser.
Vi tittar på vad som skiljer en berättelse från att tala med ren fakta. Hur du sätter samman en berättelse och hur du framför den på ett intresseväckande sätt. I vilka sammanhang du kan använda dig av berättelser, t ex för att argumentera, övertyga, inspirera etc. Kursen innehåller många praktiska övningar och du får både tillfälle att testa eget material och få feedback.

• Presentationsteknik
• Retorik
• Grupperna är små

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i 5 veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.

Material
Inga material eller förkunskaper krävs, bara nyfikenhet.

Ledare
Cecilia har en bakgrund som skådespelare och teaterpedagog. I 30 år har hon hjälpt företag, organisationer och enskilda att förbättra och utveckla sitt sätt att kommunicera.
- Som skådespelare vet jag hur viktigt det är att använda sig av alla verktygen såsom gester, närvaro, röst och humor. Tro mig du kan försätta berg om du bara vet hur.
Du kan läsa mer om Cecilia på hemsidan www.ceciliagranquist.se

Bra att veta
Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50.
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande.
Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en Kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.
Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Fortsättningsmöjligheter
Många av våra kurser finns på nivåer från nybörjare till avancerad och i olika former av fördjupning och specialisering. För möjligheter att bygga vidare på just din kurs – hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs.
Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.
Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bli en vass talare! - Presentationsteknik del 2.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bli en vass talare! - Presentationsteknik del 2!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner