Bildredigering på dator eller platta

Längd
18 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
12 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du varit nyfiken på hur man kan redigera bilder digitalt men inte kommit i gång än? Då är det här kursen för dig. Du kommer att få lära dig använda ett gratisprogram på nätet som kommer få dina bilder att se professionella ut!

Innehåll

Vi arbetar med bildredigering i ett gratisprogram på nätet. Teknikerna vi går igenom är på grundnivå och passar alla, oavsett tidigare erfarenhet.  

 

Upplägg

Kursen hålls i kurslokalen en gång i veckan i 6 veckor på samma veckodag. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 3x45 minuter per kurstillfälle.  Du kommer att via mejl få en studieplan att följa vilken också är en ”ordlista” med vanliga ord som kan vara bra att känna till. Alla lektioner under kursen börjar sedan med en reflektion av föregående arbetspass och genomgångar av de praktiska uppgifter du kommer att arbeta med. Du får även feedback och tips på alternativa lösningar. Kursledaren finns hela tiden kvar i bakgrunden som ett stöd och bollplank vid behov.

För vem

För alla som är intresserade av foto och vill prova att redigera bilder digitalt.

Kursledare

Annika Magnusson, legitimerad bild- och slöjdlärare och arbetar som lärare inom grundskolan sedan många år men har också lett många kurser för vuxna. Hon har gedigna ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirklar och andra kurser. Annika är själv konstnär och har ställt ut vid flera tillfällen.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.

Kursmaterial

En laptop eller platta med internetuppkoppling. (Laptop finns att låna vid behov).

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande.
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 oktober, 2023

  • Kurs
  • Ystad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bildredigering på dator eller platta och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights