Visa kurser.se som: Mobil

BarnYoga 6-11 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
10 timmar
2020-01-27 17:00
750 SEK

Kursbeskrivning

Yoga kul för barn mellan 6-11år. En prestationslös stund att utforska kropp och sinne med hjälp av yogaställningar och andning.

Yoga stärker kropp och sinne hos både vuxna och barn, ett bra verktyg att bära med i vardagen.

INNEHÅLL OCH MÅL

Vi lär oss om yogaställningar och andning på ett lekfullt sätt. Upplägget är en blandning av solhälsningar, yogalekar, följa yogi, yogadansstopp, acro yoga, massage och avslappning.

Varje lektion är 45 minuter

FÖRKUNSKAPER
I denna kurs krävs inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Susanne Strömberg, Diplomerad yogalärare 220RYT Multistyle vid Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Axelsons utbildning är internationell och tillhör Yoga Alliance. Susann älskar yoga och vill dela med sig av de positiva egenskaper yogan gör med kroppen och sinnet. Man blir mjukare på både in och utsida.

- YOGA gör mig glad, tålmodig och jag känner mig friskare - säger Susanne.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Uppehåll v 8.

Mjuk/ledig klädsel rekommenderas. Ta med en varm tröja eller filt till avslappningen och gärna en vattenflaska. Medtag egen yogamatt.  
Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!
Invänta alltid kallelse!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om BarnYoga 6-11 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera BarnYoga 6-11 år!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner