Barnbalett nyb 6-8 år - Prova på gratis 8/9

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På ett lekfullt sätt introduceras barnen till att dansa balett. Vi lär oss grundstegen och kombinerar med lite koreografi. Vissa övningar syftar till att öka barnets kroppsmedvetenhet. Viss lek förekommer för att hålla koncentrationen uppe. Klassisk balett är den dansteknik som ligger till grund för nästan all dans.

Om Prova på
Provlektionen är ca 40 minuter och det finns möjlighet att ställa frågor till ledaren. 
Kurserna har planerad start inom ett par veckor. Fråga gärna ledaren eller annan personal på plats om aktuella nivåer och inriktningar.

Begränsat antal platser, har vi många på reservplats ordnar vi en ny prova på-tid.

Innehåll och mål
Under kursen börjar vi med att lära ut grundläggande balettsteg. Vi övar också små dans- och stegkombinationer. Här är dansglädjen och den personliga utvecklingen viktigast.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Sköna kläder man kan röra sig i.
För att det ska fungera så smidigt som möjligt för barnen, så är du som förälder välkommen ta del av del av första och sista tillfället. Utöver det är barnen utan föräldrarna inne på klassen.

Obs! Barnet ska ha fyllt 6 år för att gå kursen, eller fylla sex inom närmaste månaden efter kursstart.

Balettdräkt/gymnastikdräkt, vanliga strumpbyxor och mjuka balettskor.

Rabatt på dans-, musik, sång och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller mer och som pågår parallellt under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 september, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Barnbalett nyb 6-8 år - Prova på gratis 8/9 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights