Visa kurser.se som: Mobil

Balett 6-9 år

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Osby
10 timmar
690 SEK

Kursbeskrivning

Balett stärker kroppen på ett effektivt sätt och utvecklar dansteknik som hjälper med balans och kroppskontroll i andra dansformer.

Om kursen
Här tränar vi smidighet och koordination. Balett ger en grundträning till alla som dansar, särskilt om man tänkt sig en fortsatt karriär inom vilken dansstil som helst. Klassisk musik förbättrar taktkänslan samtidigt som den ger utrymme att hitta din egen danspersonlighet.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Smilla är en tjej som dansat större delen av sitt liv, dans är något hon brinner för. Smilla har medverkat i ett dancecrew där hon har tävlat och showat väldigt mycket. Att få denna erfarenheten är något av det bästa hon gjort. Smilla har lärt sig att dans är mycket mer än bara dansstegen, hur dansen tillför en gemenskap. men också teknik, flexibilitet och styrka. Hennes mål som danslärare är att vara en inspiration och ett stöd som får gruppen att utvecklas. Samtidigt som det ska vara härlig energi och ha roligt på klasserna är det lika viktigt att resultatet blir något som både alla ska vara stolta över att visa upp.

Bra att veta

Uppvisning 24/11.
Balettdräkt eller gymnastikdräkt, vanliga strumpbyxor och mjuka balettskor till de små. Mycket finns att köpa på H&M eller på Balettshop i Malmö eller Stockholm och det finns även ett flertal internetbutiker.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett 6-9 år.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Balett 6-9 år!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner