Baka pizza som ett proffs

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
8 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
6 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig grunderna bakom hur du gör en riktigt grym pizza. Vi går igenom deg, tomatsås, toppings, hur du får till pizzaugns-feeling på hemmaugnen och andra smarta knep.

Om workshopen
Denna workshop är för dig som älskar pizza. Här får du lära dig om hur du gör den godaste pizzadegen, den fylligaste tomatsåsen och hur du får till den bästa toppningen på pizzan. Vi kommer gå igenom hur du kan göra egen gyros med smakfulla kryddor, du får även lära dig tre olika "kebab" såser och hur man gör en riktig god pizzasallad. Vi kommer även lära oss hur man gör en god och smakfull vegetarisk pizza, en quattro formaggi samt den klassiska Hawaii pizzan. Utöver detta får du lära dig pizzakunskap. Vad är en svensk pizza? Vad är skillnader mellan en Napolitansk pizza och en Siciliansk pizza och vad är det som gör dem så unika?! Häng med på detta pizza äventyr så får du svar på dessa frågor.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Eyad Al Khouri har 25 års erfarenhet inom pizzabakning. Han har bl a. jobbat på en av Lunds äldsta pizzerior och har erfarenhet av många olika traditioner. Eyad har jobbat med olika kockar både från Sverige och Italien och har bakat enligt napolitansk och siciliansk tradition. Han har också lång erfarenhet av det praktiska i att servera flera hundra människor per dag. 

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla ledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften. Inga ytterligare kostnader tillkommer. Receptet för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Ange eventuell matintolerans och/eller allergi i samband med din anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 oktober, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Baka pizza som ett proffs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights