Visa kurser.se som: Mobil

Att köpa hund

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Ystad
1 timme
2020-02-27 18:00
350 SEK

Kursbeskrivning

Att bli med hund är ett stort steg och ett stort ansvarstagande.

Om kursen

När man står inför beslutet att bli med hund kan frågorna och tankarna vara många och på denna föreläsning hoppas jag kunna hjälpa dig finna svaren. Vi går igenom allt ifrån hur man bör tänka när man väljer ras, hur man finner uppfödare, hur ett köp bör se ut, vad man behöver införskaffa samt vad man kan förvänta sig som nybliven hundägare. Vi kommer även ha en diskussionsstund där vi kan bolla tankar och utbyta erfarenheter.

Så här går det till

Kursen går under ett tillfälle. 

För vem?

Inga förkunskaper behövs.

Kursledare

Ann-Louise Esbjörnsson heter jag och jag har varit involverad i hundvärlden under många år. Jag har arbetat som instruktör på ungdomsnivå och som vuxen. Jag är utbildad ringsekreterare sedan mer än 10 år tillbaka, CUA (certifierad utställningsarrangör), utställningsansvarig på Sjöbo Brukshundklubb och uppfödare av Nederlandse Kooikerhondje.

Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig såväl som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Material

I de kurser där kompendier finns tillhandahålls det av kursledaren och ingår i priset.

Bra att veta

Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad. Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50. OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande. Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv strtdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera. Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Fortsättningsmöjligheter

Många av våra kurser finns på nivåer för nybörjare till avancerad i olika former av fördjupning och specialicering. För möjlighet att bygga vidare på just din kurs - hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs. Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskpsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att köpa hund.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att köpa hund!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner