Ashtangayoga grundnivå/lätt forts - Yoga för stela!

Längd
6 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Känner du dig stel och tror att du inte skulle kunna utöva yoga på grund av det? Då är det här kursen för dig! Yoga gör oss både smidigare och starkare och du utgår ifrån din egen förmåga.

Den här kursen är grundläggande och du får en fördjupad introduktion som hjälper dig att även öva på egen hand hemma, under och efter kursen, om du skulle vilja det. Steg för steg får du lära dig sekvenser som gör dig både starkare och smidigare. Undervisningen är hämtad från traditionell yoga och ger dig grunden till Ashtangayoga, som idag är den yogastil som sprider sig mest i västvärlden. Du kan vara ung eller gammal, vältränad eller soffpotatis, student eller pensionär.

Det är inte heller någon hemlighet att yoga ger ett inre lugn och verkar avstressande. Du bygger upp en jämnare energinivå och en bättre balans i kroppen. Du kommer även åt att rehabilitera ryggen eller andra delar av kroppen som du kanske besväras av. Vi jobbar även med att öka respirationskraften som bidrar till bättre kondition.

FÖR VEM?
Kursen passar bäst för dig som redan gått en grundkurs/nyb, eller om du yogat förut. 

KURSLEDARE
Helene Skogspil

KURSMATERIAL
Ta med egen yogamatta om du vill! (Lånemattor finns även på plats)

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid före klassen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris 20% för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 eller region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom epassi. Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura         
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ashtangayoga grundnivå/lätt forts - Yoga för stela! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights