Visa kurser.se som: Mobil

Artistskolan 13-20 år - sång

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
5 timmar
495 SEK
Kommande starter
Malmö
2019-09-23 17:20  
495 SEK
2019-11-11 17:20  
495 SEK
Läs mer och boka

Kursbeskrivning

Drömmer du om att bli artist?  Vem är du på scenen? Vad är dina styrkor som artist? Utveckla entertainern i dig, i en trygg och rolig miljö!  Innehåll och mål Individuell coachning i grundläggande sångteknik, performance och mikrofonteknik.  På artistskolan får du lära dig grunderna i artisteri och att stå på scen.  Upplägg Undervisning sker i liten grupp, och anpassas efter den individuella elevens förutsättningar.  Vid första kurstillfället väljer varje kursdeltagare 1-2 låtar som ligger till grund för undervisningen i framförande, scenisk presentation och uttryck. Låtbibliotek finns att tillgå med begränsat urval, men möjlighet finns att gemensamt söka alternativ i andra kanaler.  

Genom denna artistiska bredd och med varierad erfarenhet, har Elin gedigen bakgrund som scenartist och sångerska. Med en fallenhet att entusiasmera sin publik och en känsla för diversifierade framträdanden, kan Elin förmedla essentiella byggstenar för en aspirerande entertainer! 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Artistskolan 13-20 år - sång.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Artistskolan 13-20 år - sång!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner