Argentinsk Tango lätt fortsättning - Värnhem

Längd
14 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
20 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
20 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Argentinsk Tango öppnar och leder dig in i en helt ny dimension av vad dansen kan göra med dig. Det är en spännande upptäcktsresa genom ditt innersta jag, tillsammans och i omfamning med din partner och din omgivning.

Mjuka rörelser och övningar som syftar till att väcka och utveckla din kroppsmedvetenhet och din tids- och rumskänsla. Steg och sekvenser introduceras i sina enklaste former, för att gradvis förbereda dansarna inför de mer komplicerade varianterna. Målet är att nå balans, samspel, förståelsekoder samt lyssnare - uttryckarerollen. Och att genom ”Caminata” (Gång) arbeta med de viktigaste elementen i processen.

OBS! Att du kanske måste dansa de manliga eller kvinnliga turerna om det inte blir jämna par. Men du får lika mycket motion och du blir mer "dansant" om du kan alla parters steg. Ni måste också vara beredda på att byta danspartner under kvällen.

FÖR VEM
Denna kurs är för dig som dansat argentinsk tango nybörjarkurs tidigare.

Vi önskar att ni anmäler er med danspartner till kursen. Under denna kurs kommer vi inte att byta danspartner.
Kurspriset vid anmälan avser per person.

KURSLEDARE
Ana Catalan
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Ta med dig bekväma skor, helst med läder sula, och med lite klack för kvinnorna. Det ska vara lätt att röra sig över golvet och snurra i.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

20 oktober, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Argentinsk Tango lätt fortsättning - Värnhem och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Grangatan 2
21214 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights