Visa kurser.se som: Mobil

Argentinsk Tango fortsättning - Värnhem

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
10 timmar
2020-04-17 18:00
625 SEK

Kursbeskrivning

Argentinsk Tango öppnar och leder dig in i en helt ny dimension av vad dansen kan göra med dig. Det är en spännande upptäcktsresa genom ditt innersta jag, tillsammans och i omfamning med din partner och din omgivning.

INNEHÅLL OCH MÅL
Mjuka rörelser och övningar som syftar till att väcka och utveckla din kroppsmedvetenhet och din tids- och rumskänsla. Steg och sekvenser introduceras i sina enklaste former, för att gradvis förbereda dansarna inför de mer komplicerade varianterna. Målet är att nå balans, samspel, förståelsekoder samt lyssnare - uttryckarerollen. Och att genom ”Caminata” (Gång) arbeta med de viktigaste elementen i processen.

OBS! Att du kanske måste dansa de manliga eller kvinnliga turerna om det inte blir jämna par. Men du får lika mycket motion och du blir mer "dansant" om du kan alla parters steg. Ni måste också vara beredda på att byta danspartner under kvällen.

FÖRKUNSKAPER
Argentinsk tango nybörjarkurs

KURSLEDARE
Ana Catalan
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Ta med dig bekväma skor, helst med läder sula, och med lite klack för kvinnorna. Det ska vara lätt att röra sig över golvet och snurra i.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Argentinsk Tango fortsättning - Värnhem.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Argentinsk Tango fortsättning - Värnhem!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner