Amplified Equally HT23: Lär dig DJ:a!

Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Nu har du som identifierar dig som kvinna/ickebinär/transperson chans att lära dig DJ:a med hjälp av Fatmire Nedzipovska. Kurserna blir snabbt fulltecknade så passa på att anmäla dig redan nu till höstens nya kurs!

Fatmire Nedzipovska har själv en bakgrund som DJ och kommer under 5 tillfällen under hösten att dela med sig av sina kunskaper. Som deltagare får du både teori, men också en chans att prova på själv! Vi använder en Digital DJ-kontroller som kopplas till en dator med mjukvara. Deltagaren får ta med egen musik på en USB-sticka.

Lokal: Ljudgården, N. Grängesbergsgatan 11, Malmö

Cirkelledare: Fatmire Nedzipovska

Deltagaravgift: 400 kr

Kursupplägg: 5 x 3 studietimmar. 

Tid: Måndagar 17:30-19:45

Kursstart: 28 augusti

OBS - Vi behöver minst 5 anmälningar för att dra igång! Tänk på att en bokningsbekräftelse INTE automatiskt är en kallelse till kursen. Denna kallelse och faktura kommer separat, ett par veckor innan kursstart. 

Vad är Amplified Equally?
Amplified Equally är Medborgarskolans riktade musikverksamhet för kvinnor och transpersoner. Syftet är att tillgängliggöra trygga skapandeplatser för grupper som annars är underrepresenterade inom musikproduktion.

Har du frågor? Kontakta anna.wagner@medborgarskolan.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Amplified Equally HT23: Lär dig DJ:a! och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Norra Grängesbergsgatan 11
Malmö

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights