Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Amplified Equally: Feedbacksessions för kvinnor och transpersoner

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
15 timmar
0 SEK

Kursbeskrivning

Behöver du lite feedback på din senaste mix? Nu bjuder vi in alla som identifierar sig som kvinna, icke-binär eller transperson att mötas upp under 5 veckor och ge varandra konstruktiv kritik! Sharing is caring!

Kursen genomförs 5 tisdagar kl 18-20:15, kursstart 8 november. Cirkelledare: Diza Sköld.

Diza Sköld (27) är en Malmöbaserad producent, vokalist och cellist född i Skinnskatteberg. Hon debuterade med artistprojektet "Diza Guava" 2020, och har släppt två EP:s som independentartist, varav båda producerades hemma med en enkel studio set-up. Diza har även studerat musikproduktion på Linnéuniversitetet, urban musik på Spinneriet, samt Kulturprojektlinjen på Skurups folkhögskola. 

Som cirkelledare vill Diza här skapa ett tryggt rum där vi kan få feedback av andra producenter när vi kört fast, söker ny kunskap, vill ha smakråd eller ibland bara dela med oss av glädjen inför en låt som vi redan är nöjda med. 

Den här studiecirkeln passar dig som är aktiv och självgående inom musikproduktion, det vill säga: du har redan producerat låtar tidigare som du blivit nöjd med, och har ett pågående skapande av nytt material.

Vi bjuder på vegansk fika i pausen!

Ta med dig: Egen laptop med Logic Pro X installerat, hörlurar - och ett nyfiket sinne! 

Kostnadsfritt för musiker och Amplifiedanslutna. OBS! Dras endast igång vid minst 5 anmälda!

Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en platt lärandeform där människor träffas i grupp runt ett ämne som intresserar dem och lär sig av varandra. En studiecirkel har sin bas i folkbildningsrörelsen och får stöd via våra skattemedel. Studiecirkeln har som syfte att utjämna utbildningsklyftor, stärka demokratin och kulturlivet och hjälpa människor att kunna påverka sitt eget liv och samhället i stort. Varmt välkomna till oss på Medborgarskolan - ett av Sveriges 10 studieförbund.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Amplified Equally: Feedbacksessions för kvinnor och transpersoner.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Norra Grängesbergsgatan 11
Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Amplified Equally: Feedbacksessions för kvinnor och transpersoner!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner