Visa kurser.se som: Mobil

Afro-orientalisk dans med styrka - gratis prova på - Limhamn

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
1 timme
2020-01-27 19:10
0 SEK

Kursbeskrivning

Nyfinen på att prova på afro-orientalisk dans? Denna kväll får du prova på en danslektion. På denna klass kombinerar vi afrikansk dans och orientalisk dans.

Om klassen.
Detta är en gratis prova på klass.
Obs! Föranmälan krävs.

Här blandar via afro- och orientalisk dans.
Vi lägger även fokus på kondition, hållning och träning av rygg, mage, höfter, rumpa och lår.

För vem
För dig som är nyfiken att testa afro-orientalisk dans. Klassen passar både dig som är nybörjare och dig som dansat tidigare.

Kursledare
LuzMey Molina Rivera
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Bra att veta
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Obs! Begränsat med omklädningsmöjligheter, kom gärna ombytt. Det finns ingen dusch.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Afro-orientalisk dans med styrka - gratis prova på - Limhamn.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Afro-orientalisk dans med styrka - gratis prova på - Limhamn!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner