Visa kurser.se som: Mobil

Zero Waste, minska matsvinnet.

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
1 timme
2019-10-02 19:00
100 SEK

Info om Zero Waste, minska matsvinnet.

Om vikten av att sortera och återanvända våra råvaror. Få inspiration på vad du faktiskt kan göra hemma!

Vi slänger för mycket mat, det vet vi redan. Men det är så svårt att komma igång. Föreläsningen vänder sig till alla som vill få tips och inspiration att lära sig ta tillvara mat, minska på onödiga förpackningar, minska matsvinnet och samtidigt laga bra, billig och god mat!

Upplägg
Föreläsning med möjlighet till frågor.

Föreläsare
Peter Streijffert är författare, vinexpert, kock, odlare och föreläsare. Han arbetar i huvudsak med föreläsningar, kurser och provningar inom mat, dryck och odling. Han bor i Hammarbyhöjden i Stockholm där han odlar på gården och driver en pop up-restaurang.
Senaste boken heter Odla i stan och utkom vt 2019. Vego & vin som var Peters femte bok, vann i november 2017 Måltidsakademiens pris för årets kokbok i katergorin Mat och dryck i kombination. 2016 vann han samma pris för boken Smak: mat och vin - de bästa kombinationerna. Tidigare har han gett ut Cava - Spaniens stjärna, Matduellen och Odla för köket. Peter fick FOBOs pris för årets inspiratör inom mat och odling; Årets Guldgrävare 2013. Läs mer här.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, alla intresserade är välkomna.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabattpå Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zero Waste, minska matsvinnet..

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Zero Waste, minska matsvinnet.!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner