Visa kurser.se som: Mobil

Workshop - improvisation

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
2 timmar
2019-11-09 10:00
200 SEK

Info om Workshop - improvisation

Längtar du efter att få uttrycka dig själv genom ditt instrument? Här är en chans att bli friare i ditt spel, och upptäcka hur spännande och roligt det kan vara att öppna upp för att lyssna och kommunicera med musik.

Innehåll och mål
Du arbetar utifrån din egen nivå, och workshopen passar både dig som är helt nybörjare och dig som musicerat ett tag men vill bli friare i ditt spel. Vi spelar i grupp och anpassar nivå och takt efter gruppens behov. Du får en försmak av hur det fungerar att improvisera med andra.

Förkunskaper
Workshopen passar både för dig som är nybörjare och för dig som spelat ett tag och känner dig ganska bekväm med ditt instrument. Det viktiga är att du börjat längta efter att bli friare och tryggare i ditt spel. Ange vid anmälan vilket instrument du spelar och hur länge du hållit på. Då ambitionen är att få ihop så jämna grupper som möjligt är vi tacksamma om du svarar så utförligt du kan på ovanstående.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Inga kostnader för material tillkommer. Du tar med ditt eget instrument, förutom piano eller trummor (då du tar med egna stockar).

Utvecklingsmöjligheter
Vi har många olika grupper och nivåer och om du väljer att fortsätta på en nybörjarkurs vill vi att du berättar om du spelar eller har spelat något annat instrument, om du kan noter eller tabulatur, om du tidigare försökt lära dig spela men tyckt det var svårt, eller om du spelat för länge sedan men känner att du vill börja om från början.

Bra att veta
Du som går en terminskurs i musik under höstterminen 2019 på Medborgarskolan får gå denna workshop för 100 kr.
Vänligen notera vilken musikkurs du deltar på i samband med anmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Workshop - improvisation.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Workshop - improvisation!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner