Visa kurser.se som: Mobil

Vegetarisk matlagning för barn 9-12 år

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 5 timmar
Pris: 895 SEK

Info om Vegetarisk matlagning för barn 9-12 år

Info om #Education#

Nyfiken på mera vegetariskt? Kom och laga god vegetarisk mat som funkar som lunch, mellis eller middag. Här får barnen rumstera en lördag i köket och lära sig hantera vettiga råvaror som fungerar i många sammanhang. Det ska vara roligt att laga mat!

Innehåll
Barnen får experimentera själva och lära sig laga mat de kommer att gilla. Vi utgår från lakto-ovo-vegetariska recept som passar barns smaker.

Upplägg
Genomgång av recept och råvaror, om hur vi gör och Emilia visar. På slutet sitter vi ner och äter tillsammans det vi lagat under kursen. Det blir mycket prat om nyttan med vegetarisk mat och Emilia tipsar om andra goda vegetariska rätter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, ett intresse räcker långt! För barn 9-12 år.

Kursledare
Emilia Frankén är utbildad kock och kostekonom från Uppsala universitet med ett brinnande intresse för det vegetariska köket. Emilia arbetar som egenföretagare och kostekonom, och arbetar med olika uppdrag i sin vardag kring mat och måltider. Emilia har erfarenhet av att arbeta inom storkök och har specificerat sig på allergikoster/specialkostmatlagning och har goda kunskaper inom området. Men det söta baket är också en favorit. Emilia undervisar både barn och vuxna inom matlagning på Medborgarskolan.

Kursmaterial
Recept och instruktioner som du använder på kursen. Kostnad för råvaror, material och recept ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns fler kurser för barn på Medborgarskolan. Se vår hemsida.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabattpå Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vegetarisk matlagning för barn 9-12 år.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM