Visa kurser.se som: Mobil

Vårdande salvor och deodoranter

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
3 timmar
2019-11-09 10:00
1 045 SEK

Info om Vårdande salvor och deodoranter

Tänk på vår miljö och vår kropp, gör egna naturliga salvor fria från alla konserveringsmedel.

Grundkurs i att göra egna härliga, ekologiska, väldoftande och vårdande salvor, deodorant och huvudvärksstift! Helt utan tillsatser och konserveringsmedel kan du faktiskt ganska enkelt själv göra vårdande krämer och användbara salvor.

Innehåll En förmiddag då du mixar, blandar och rör i vårt kök. Du får med dig information om vilka lagar och regler som gäller inom ämnet och lär dig om olika aktiva substanser som behövs för att göra en fungerande deodorant. De aktiva substanserna kan variera beroende på vilken hudtyp du har. Havtornsolja, ringblomma eller honung och citron kan vara några av de sköna ingredienserna.

Upplägg Information, prat och tips om råvaror och örter. Deltagarna arbetar två och två med produkterna. Du går hem med bland annat en burk deodorant, två krämer och ett huvudvärksstift.

Förkunskaper Inga förkunskaper krävs.

Kursledare Maria Bergkvist är naturorienterad med erfarenhet inom flera olika hantverk. Hon har utbildat sig runt hudvård främst i Österrike. Många av örterna som används plockar Maria själv i sin egen trädgård eller ute i naturen.

Kursmaterial Allt material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter Hitta fler kurser inom ekologisk hud- och hårvård med Maria Bergkvist på vår hemsida.

Bra att veta Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vårdande salvor och deodoranter.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vårdande salvor och deodoranter!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner