Visa kurser.se som: Mobil

Vardagsmat - god och enkel

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
5 timmar
2020-05-12 18:00
1 195 SEK

Info om Vardagsmat - god och enkel

Laga vardagsmat på kurs. Lär dig hantera kökets olika verktyg och olika recept och få en känsla för kryddning och smaksättning. Godare vardagsmat helt enkelt.

Lättlagad vardagsmat för den ovane som gärna vill ta mera plats i köket och laga enklare rätter med goda smaker. Det kan vara klassisk husman, men också lika gärna mat med nytänk som alla verkar kunna klara att svänga ihop. Du kan också. Bli hemmastadd i köket och få kontroll över kastrullerna.

Innehåll Vad passar till vad, hur länge ska rödbetorna eller äggen koka? Är det bäst att koka fisken eller kanske baka den i ugnen? Hur får man köttfärsen att hålla ihop så inte biffarna flyter ut i pannan? Det behöver inte vara så krångligt. I köket idag lagar vi helt vanliga vardagsrätter, både kött och fisk, alltid med passande grönsaker eller rotsaker till. Du ska inte bara bli mätt. Det ska smaka gott, vara vackert och din kropp behöver också lite näring från olika håll.

Upplägg Ni arbetar i mindre grupper. Ni sitter ner tillsammans och njuter en god måltid , därefter dukar ni av och hjälps åt med disk.

Förkunskaper Inga förkunskaper, alla intresserade är välkomna.

Kursledare Jonas Arbman har arbetat för Medborgarskolan i många år och är en otroligt uppskattad och duktig ledare och pedagog. Jonas vurmar särskilt för de asiatiska länderna samt länderna runt Medelhavet med det toscanska köket i topp. Även fisk och skaldjur hör till hans favoriter. I vårt utbud hittar du en mängd kurser med Jonas Arbman som ledare.

Kursmaterial Råvaror, recept och instruktioner som du använder på kursen ingår i priset.

Utvecklingsmöjligheter Det finns många matlagningskurser på Medborgarskolan. Se vår hemsida och hitta annat som passar dig.

Bra att veta Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vardagsmat - god och enkel.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vardagsmat - god och enkel!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner