Inga recensioner än

Spanska Konversation B2

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska Konversation B2

Spanien och Latinamerika har gjort sig kända för sin kultur inom dans, musik, sång, konst såväl som tjurfäktning, fester och parader. Passa på och lär dig det spanska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden. ¡Bienvenidos!

Innehåll
Vi pratar om filmer och böcker, mat, resor, om att träffa vänner, om vanliga saker som man under veckan. Fokus ligger på ordkunskap, att öka det aktiva ordförrådet och att fortsätta utveckla din muntliga spanska. Även grammatik vid behov. Målet är att du ska kunna delta i samtal som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om välkända ämnen.

Förkunskaper
Du kan förstå längre framställningar, tex föreläsningar. Du kan förstå det mesta av filmer där det talas standardspråk. Du kan läsa artiklar om aktuella problem som till största delen består av högfrekvent språk och som uttrycker attityder och åsikter. Du kan ta aktiv del i diskussioner om välkända ämnen och förklara och försvara dina åsikter.

Kursledare
Roberto Muñoz kommer från Chile och har arbetat på Medborgarskolan sedan 2002. Roberto blev fastanställd på Medborgarskolan 2007. Han har en gedigen utbildning inom pedagogik, dynamisk språkinlärning och stor erfarenhet av heterogena grupper.

Det är något speciellt med våra kursledare...!
Medborgarskolan erbjuder varje termin många bra utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Testa dina kunskaper i spanska
Om du är osäker på vilken nivå du ska välja, kan du testa dina kunskaper på Medborgarskolan eller via Teams, distans i realtid.
Glöm inte ange vilken tid du vill komma eller ring för bokning 010-157 63 61.

Även på vår hemsida kan du göra testet i spanska. Följ länken nedan.
Språktest i spanska

Kursmaterial
Studiematerialet är artiklar och lättlästa noveller. Kreativa övningar i grammatik och lättare hemuppgifter.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Kampanjkoden får du i din kallelse.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska Konversation B2 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.