Inga recensioner än

Spanska för nybörjare i normal takt

Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
2 295 SEK
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska för nybörjare i normal takt

Nybörjarkurs i spanska vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. På kursen lär du dig ord, uttryck och fraser för att klara enkla vardagssituationer. ¡Bienvenidos!

Innehåll
En kurs för dig som är nybörjare. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer även att få grundläggande kunskaper i läsförståelse, skrivning och grammatik samt en bra start på ditt ordförråd. Du kommer bl a att lära dig:

  • Hälsningsfraser, att presentera dig, att säga varifrån du är och vilka språk du pratar.
  • Räkneord
  • Användbara fraser
  • Fråga efter vägen
  • Åka buss, köpa biljetter
  • På hotellet

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

 Förkunskaper
Inga förkunskaper i spanska behövs.

Kursledare Roberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och håller kurser i spanska, allt från nybörjar till avancerad nivå. Roberto har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt. Robertos motto är: ”Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.”   Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Vi använder textboken "Hola! Spanska för resan", övningsboken är frivillig. Du kan köpa boken på Bokus.com eller på Bilda förlag.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska för nybörjare i normal takt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.