Spanska för nybörjare - distans i realtid

Längd
18 timmar
Pris
1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
18 timmar
Pris
1 950 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska för nybörjare - distans i realtid

Spanska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. På kursen lär du dig ord, uttryck och fraser för att klara enkla vardagssituationer.

Kursen kommer att hållas på distans i realtid och vi använder plattformen Teams.

Det innebär att kursen genomförs på samma dag och tid som angivits, men att du deltar via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

¡Bienvenidos!

Innehåll
En kurs för dig som är nybörjare. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du får även grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse, skrivning och grammatik och en bra start på ditt ordförråd.

Du lär dig bland annat:

  • Hälsningsfraser, att presentera dig, att säga varifrån du är och vilka språk du pratar, att fråga om nationalitet och varifrån någon är, att ta reda på vilka språk som talas var.
  • Fråga och berätta om familj, civilstånd, barn och släkt.
  • Fråga och berätta om ditt yrke och arbete.
  • Berätta hur gammal du är och fråga om hur gammal en annan person är.
  • Berätta om var du bor och om din bostad.

Upplägg
Kursen omfattar 3x45 min per tillfälle, vi träffas 2 gånger i veckan, måndag och onsdag under 3 veckor.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper i spanska

Kursledare Roberto Munoz brinner för språk och delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Han har många års erfarenhet som lärare och han håller kurser i spanska på alla nivåer, från nybörjare till avancerad konversation. Roberto har jobbat som kursledare på Medborgarskolan i nästan 20 år och tycker att Medborgarskolan är en plats där man kan lära sig språk på ett roligt och lekfullt sätt. Roberto bor en del av året i Torrevieja, Spanien, där han också håller kurser för svenskar som är bosatta där eller för turister som är där på semester. Robertos motto är: ”Att lära sig ett nytt språk är det bästa sättet att lära känna världen, ett fönster till en ny kultur.”   Det är något speciellt med våra kursledare...! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet  "Se habla espanol" på svenska och spanska som ingår i kursavgiften.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska för nybörjare - distans i realtid och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.