Visa kurser.se som: Mobil

Sömnad - Heavy duty sewing - Startdatum preliminärt, öppen för anmälan, se mer info på kurs!

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
8 timmar
2 995 SEK

Info om Sömnad - Heavy duty sewing - Startdatum preliminärt, öppen för anmälan, se mer info på kurs!

I och med rådande omständigheter kring Coronaviruset så har vi beslutat förlänga vår paus i kursverksamheten. Vi hoppas kunna starta upp verksamheten igen från vecka 17. Det innebär att startdatumet på den här kursen ändras. Du som redan anmält dig eller vill anmäla dig till kursen kommer att få särskilt meddelande.

År 2004 grundade Anton Sandqvist väskmärket Sandqvist när han sydde en väska åt sig själv. Idag säljs Sandqvist väskor i 25 länder över hela världen. I denna kurs syr vi tillsammans varsin tote bag efter ett givet mönster i kraftig canvas med läderhandtag.

Innehåll och mål
Kursen ger baskunskaper i väskkonstruktion, sömnad i kraftiga material och handsömnad av läder.

Upplägg
Vi syr varsin egen tote bag efter ett färdigt mönster. Vi klipper till mönsterdelarna i canvastyg och andra material och syr ihop väskan. Sist skär vi ut handtag i kraftigt läder och handsyr dem på väskan. Kursen är förlagd två onsdagkvällar, den 18/3 och den 25/3. 

Förkunskaper
Den här kursen vänder sig till dig som sytt lite på symaskin förut men vill prova att sy i kraftiga material. I kursen syr vi på industrimaskiner.

Kursledare
Anton Sandqvist

Anton har lämnat jobbet som VD och ägnar sig åt att sy, sälja tyger och läder och bygga custom-motorcyklar. Anton är självlärd inom väskdesign och sömnad. www.sandqvist.net)

Instagram: heavydutysewing och happdays-speedshop

Kursmaterial
Boken Heavy Duty Sewing och allt material till väskan ingår i kursavgiften.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du  rabatt på bokus.com och på Akademibokhandeln. Mer information hittar du här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sömnad - Heavy duty sewing - Startdatum preliminärt, öppen för anmälan, se mer info på kurs!.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sömnad - Heavy duty sewing - Startdatum preliminärt, öppen för anmälan, se mer info på kurs!!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner