Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Norrtälje
15 timmar
2019-10-07 13:00
1 590 SEK

Info om Skrivlust!

Frigör författaren inom dig och fånga njutningen i att skriva.

Innehåll och mål
Oavsett om du vill skriva självbiografiskt eller fiktivt gäller det att hitta lusten i skapandeprocessen. Vi arbetar bortom tankar om prestige, rätt och fel. Under kursens gång får du tips för att utveckla de tips för att t egna skrivandet. Vi gör massor av roliga skrivövningar tillsammans på plats och du får hjälp att se din texts potential och utvecklingsmöjligheter.

Upplägg
Vi gör korta och längre skrivövningar som bygger på till exempel associationer, minnen och att skriva intuitivt. Den enskilda skrivprocessen står i centrum och du får varje vecka chansen att pröva olika litterära verktyg. Vi ger varandra respons med fokus på textens styrkor och utvecklingspotential.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad, verksam skrivpedagog och coach i litterärt kreativt skrivande med kursverksamhet i Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial. Ta bara med papper och penna eller egen dator om du föredrar att skriva på den.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivlust!.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skrivlust!!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner