Visa kurser.se som: Mobil

Saxofonensemble med storbandsfeeling

Medborgarskolan Stockholm
Kursinformation
Stockholm
20 timmar
2019-09-09 19:30
3 420 SEK

Info om Saxofonensemble med storbandsfeeling

Drömmer du om att vara del av en saxofonkvintett? Här för du träna upp ensemblespel, lyssna och samspela.

Innehåll och mål
Här är fokus på att spela tillsammans, du bör ha gått kurser tidigare eller tillägnat dig kunskaper på annat sätt. Du behöver känna dig bekväm med ditt instrument för att få ut det mesta av ensemblespelet.

Upplägg
Vi spelar i grupp och anpassar nivå och takt efter gruppens behov. Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Vi träffas en gång per vecka, du får ut mer av kursen om du avsätter tid för att öva hemma mellan gångerna.

Förkunskaper
Du bör ha bra notvana och god instrumentkännedom, fyra till tio terminers förkunskaper eller motsvarande. Din utveckling är individuell och tiden du ger ditt spelande, liksom om du spelar andra instrument, påverkar din nivå.

Kursledare
Ewa Carlson är erfaren kursledare och saxofonist. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du har med dig din egen saxofon. Material sammanställt av läraren med utgångspunkt i gruppens behov. 

Utvecklingsmöjligheter
När kursen går mot sitt slut kommer du att erbjudas en fortsättningskurs på lämplig nivå. Din utveckling är individuell och påverkas av om du spelar andra instrument sedan tidigare och hur mycket tid du kan lägga på att öva.

Bra att veta
Det går att hyra sax bland annat på Blåsspecialisten Jonas Näslund AB på Wallingatan 35, tel 08-411 29 29 eller hyra/köpa hos Selma Music i Uppsala, http://www.selmamusic.se/instrumentuthyrning.

Du som går en instrumentkurs i grupp har möjlighet att boka på en extra privatlektion om 30 minuter i anslutning till kursen. Bra om du missat en gång, om du tyckt något var knepigt och vill ha lite extratid, eller om du har något eget projekt du vill ha feedback på. Lektionen bokar du genom din kursledare, pris 395 kr/gång.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Medborgarskolan Stockholm

MBS kampanjbild 2018

Om Medborgarskolan Medborgarskolan – ett humanistiskt studieförbund som sätter viljan att lära först.Vi drivs av att skapa en högre mening, av att utveckla människors intressen till ny kunskap – genom hela livet. Vi gör vårt yttersta varje dag för att...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Saxofonensemble med storbandsfeeling.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Stockholm

Medborgarskolan Stockholm

Hagagatan 23 A
11347 STOCKHOLM

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Saxofonensemble med storbandsfeeling!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner